Drengefødselsdag og Gaver

ByLis Bendixen Johansen

Drengefødselsdag og Gaver

Når det kommer til drenge og deres fødselsdagsfester, er der helt sikkert nogle vigtige forskelle i forhold til piger. Drenge har en tendens til at være mere støjende og destruktive, mens piger ofte er mere sarte og afdæmpede. Begge køn nyder dog at modtage gaver på deres fødselsdag! Så hvis du ikke ved, hvilken gave du skal give en dreng til hans fødselsdag, skal du ikke være bange! Her er nogle gode ideer, der helt sikkert vil glæde enhver ung mand.

GaveIdeer

 
En mulighed er at give fødselsdagsdrengen et nyt stykke legetøj. Drenge elsker at lege med legetøj, der larmer eller bevæger sig, så noget af den slags ville være perfekt. Hvis han er til biler eller actionfigurer, er der masser af muligheder. En anden mulighed er at give ham noget, som han kan bruge. En ny cykel eller scooter er altid et hit, og det samme gælder et nyt videospil eller legetøj, som han kan spille med sine venner. Uanset hvad du vælger, skal du bare sørge for, at det er alderssvarende, og at han faktisk vil nyde at lege med det!

En anden god gaveidé til drenge er tøj eller tilbehør. De fleste drenge elsker alt, der har med sport at gøre, så overvej at give ham en ny trøje eller et par sko med hans yndlingsholds logo på. Hvis han er til en bestemt type musik eller mode, kan du også finde skjorter eller hatte, der afspejler hans interesser. Uanset hvad du vælger, vil han helt sikkert sætte pris på enhver gave, der viser, at du tænkte på ham på hans særlige dag.

Drengefødseldag

Drengefødselsdage er altid sjov, fordi det er en chance for at være dreng igen. Men når det kommer til gaver, kan det være svært at finde på noget, der vil falde i god jord. I denne blogpost vil vi give dig nogle bud på, hvad du kan give i gave til den kommende drengefødselar.

For det første kan du overveje at give ham et actionfigur eller to. Alle drenge elsker at lege med actionfigurer, og de fleste har en favorit. Hvis du kender hans favoritkarakterer, kan du give ham en figur af denne. Ellers kan du overveje at give ham et sæt af figurer, så han kan bygge sin egen verden og historie op omkring dem.

 En anden idé til en gave til drengefødselar er et stykke legetøj, som han ikke har i forvejen. Dette kan være alt lige fra en fjernstyret bil til et legesæt eller en drone. Hvis du ved, hvilken slags legetøj han ønsker sig, kan du selvfølgelig give ham dette. Ellers kan det være en god idé at spørge forældrene til råds om, hvilken legetøj der vil falde i god jord.

 En tredje idé til en gave er noget praktisk, som han kan bruge i hverdagen. Dette kan f.eks. Være et nyt sæt tøj eller sko, som passer til den aktuelle årstid. Alternativt kan det være et par nye handsker eller et lommetørklæde, så han ikke fryser om fingrene i den kolde tid. Hvis du kender nogle af hans interesser, kan du også overveje at give ham noget relateret hertil – f.eks. En bog om hans yndlingskarakter eller et spil til hans yndlingskonsol.

Konklusion

Uanset hvad du ender med at give i gave til drengefødselaren, så husk at det hele handler om at have det sjovt og fejre dage sammen med ham og alle de andre gutterne!

About the author

Lis Bendixen Johansen author